Музикантите от легендарната група АББА се събраха отново 35 години след раздялата си. Те се похвалиха, че имат две нови песни.

„Четиримата, си казахме, че след 35 години ще е забавно да обединим силите си и да влезем в звукозаписно студио”, се казва в изявление на групата, от чиито албуми са продадени 400 милиона копия.

Те се разделиха през 1982 г., след като в разстояние на едно десетилетие бяха много популярни в целия свят с хитовете си Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia, Super Trouper.

Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста, Бьорн Улвеус и Бени Андершон се събират отново за подготовката на виртуално АББА турне.

„Решението за вълнуващ проект, свързан с турне, в което участват наши цифрови изображения, взе неочакван обрат”, се допълва в изявлението на музикантите. „За нас влизането отново заедно в звукозаписно студио бе радостно събитие. Като че ли времето бе спряло и се връщахме от кратка ваканция”, посочват те.

Една от двете песни се казва „Все още имам вяра в теб” и ще бъде представена от холограми на четиримата музиканти в специално предаване, продуцирано от Ен Би Си и Би Би Си през декември. 

„Песента е нова, това ни носи радост”, допълниха музикантите. Названието на другата песен не се разкрива.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!