Момчетата от One Direction узурпираха короната на Даниъл Радклиф като най-богатите британски звезди под 30-годишна възраст.

One Direction покориха и парфюмерийния връх >>>

One Direction, които влязоха в музикалната история като първата британска група, оглавила престижния седмичен чарт на "Билборд" за албуми с втората им тава "Up All Night", заемат челното място в годишната класация на сп. "Хийт" с комбинирано състояние от 59,33 милиона лири.

One Direction са най-влиятелните музиканти под 21! >>>

Даниъл Радклиф, прочул се с ролята на Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг, е изместен на втора позиция, след като оглавяваше класацията за най-богатите звезди под 30-годишна възраст от учредяването й през 2010 г. Състоянието на младия актьор се изчислява на 56,19 милиона лири.

За втора поредна година в Топ 5 на класацията намират място високо котиращите се британски звезди Робърт Патинсън с 44,16 милиона лири, Кийра Найтли с 37,28 милиона лири и Ема Уотсън с 27,93 милиона лири. В миналогодишния списък Патинсън, Найтли и Уотсън заемаха съответно втора, трета и четвърта позиция след Даниъл Радклиф.

В челната десетка на сп. "Хийт" за най-богатите британски звезди под 30-годишна възраст Адел с 27,54 милиона лири и Рупърт Гринт с 24,09 милиона лири запазват миналогодишните си шеста и седма позиция. На осмо място дебютира диджей Калвин Харис с 22,21 милиона лири.

Черил Коул с 15,50 милиона лири отново е девета. Следва я Леона Луис, която със състояние от 14,45 милиона лири се е сринала с две позиции спрямо миналогодишното си осмо място в класацията.