В началото на 2016 г. ракът отне на света големия музикант Дейвид Боуи. Творецът никога няма да бъде забравен, но не са много хората, които могат да се похвалят, че познават човека зад сценичния персонаж. Един от тях е моделът Иман, втората съпруга на Дейвид Боуи, която сподели пред списание „Пийпъл“, че все още е влюбена в съпруга си и никога отново няма да застане пред олтара.

Снимка: Getty Images

„Аз познавах човека Дейвид Джоунс – истинското му име, а не рок звездата“, сподели тя пред списанието.

След смъртта на музиканта, животът на Иман се променя. Тя губи най-близкия си и най-любим човек и няма начин да не се чувства тъжна заради това.

Снимка: Getty Images

„Понякога се насилвам да си припомням, че имах възможност 26 години да съм с него и това ме крепи“, сподели тя пред „Пийпъл“. „Когато дъщеря ми Лекси (сега на 21 години) ме попита дали ще се омъжа отново, казах, че няма да го направя. Все още се чувствам омъжена. Преди няколко години някой нарече Дейвид моят „покоен съпруг“. Аз казах, че той не е моят покоен съпруг. Той е моят съпруг.“

66-годишната жена продължава да чувства присъствието на Дейвид Боуи, особено докато наблюдава залезите, защото е известно, че Дейвид Боуи е обичал да гледа залези.

Повече за историята на Дейвид и Иман може да прочетете на LadyZone.bg: