"В предстоящия сезон на Survivor съм зад кадър. Аз съм единственият участник в България, който е усетил магията на Survivor и от страната на участниците, и на екипа", каза Ваня Джаферович в "Преди обед".

"Беше много хубаво, интересно и различно", каза за новия сезон на формата Джаферович, който е победителят в последния сезон на Survivor.

"Това е една страшно мащабна продукция - аз не можах да повярвам, че нещо такова може да се организира на толкова далечно място. Това, което аз правих във Филипините, бяха епизоди за социалните мрежи и дигитално съдържание, което досега не е показвано в този формат", допълни той.

"Ще показвам как работи екипът, къде е настанен, природата във Филипините, както и най-важното - първите реакции на участниците, след като излязат от формата", каза Джаферович.

"Има сълзи, гняв, разочарование. Емоционално е и мисля, че ще се хареса на зрителите", допълни той.

"Целият екип навсякъде беше с маски, сваляш я само, когато ядеш. През няколко дни се правиха тестове - скъпа и мащабна продукция е", разказа още Джаферович.

"За мен това е най-хубавият формат - не само откъм концепция, но и откъм красота и начин на заснемане", допълни той.

"Получих фациалис, схващане на лицевия нерв. Не можех да говоря - в началото си мислех, че получавам инсулт. На момента трябваше да преценя дали да остана там, или да се върна в България", споделя той.

Вижте какво още сподели Ваня Джаферович във видеото в ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!