Комеди вечер с актьорите Силвия Петкова и Севар Иванов. Силвия разказа за своето дълго лято, което е прекарала на морето в своята каравана, както и за предстоящите проекти с нейно участие – аудио книгите „Хари Потър“, в които озвучава всички герои и възобновения театрален сезон.

Снимка: Снимки: Олег Попов

Актьорът Севар Иванов внесе в студиото брой на училищния вестник, който са правили заедно с Николаос Цитиридис и показва няколко техни детски снимки. Севар разказа за ролята си на заместник-директор на благоевградския театър и за номинацията за „Икар“, която е получил за ролята на Дориан Грей в „Портретът на Дориан Грей“.

Снимка: Снимки: Олег Попов

Двамата актьори, Николаос и актрисата от шоуто, Бориса Сарафова, се включиха в обичайните за сряда актьорски импровизации. Четиримата се натъкнаха на местопрестъпление, на което трябваше внимателно да наблюдават уликите и да проведат разследването, спазвайки инструкции за начина, по който тече то.

Николаос, Бориса, Силвия и Севар провериха и колко време трае любовта – актьорска импровизация на влюбени двойки, чиято връзка трае различен период от време – по какъв начин се променя любовта вижте във видеото.

Силвестър Силвестров сподели със зрителите някои от най-емблематичните за Перник думи и изрази и тяхното значение.