Една от най-популярните влогърки в Малайзия Джен Чиа привлече вниманието на потребителите си със своя стара снимка. На кадъра е самата тя, но във фона зад нея присъства нейният настоящ съпруг. Интересното в историята е, че моментът е запечатан две години преди двамата да се запознаят.

Джен Чиа публикува видео, което започва със снимка, публикувана от нея в страница ѝ във Фейсбук на 10 октомври 2012 г. Тогава тя е на 21 години и се усмихва на камерата, докато седи на маса в кафене.

Вдясно от нея е страничният профил на мъж, който по-късно тя избира за свой съпруг. Тогава той е 22-годишен и стои изправен със скръстени ръце зад гърба си.

През 2014 г. Джен Чиа и Джон Лидъл се срещат за първи път. На 22 декември 2014 г. двамата се снимат заедно в увеселителен парк за музикален видеоклип. Това поставя и началото на тяхната връзка.

Видеото на Джен завършва със снимка от сватбата им - през август миналата година.

„Срещнахме се в точния момент. Ако се беше случило по-рано, тази връзка нямаше да продължи. Правилният човек винаги ще те намери в точния момент", казва тя.

„Много се радвам, че не се запознахме във времето на първата снимка. Всеки е трябвало да извърви своя път и да се срещнем години по-късно в идеалния момент“, допълва Джон Лидъл.

Тяхната история се разпространява от различни международни издания на различни континенти.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jenn Chia (So, I'm Jenn) (@soimjenn)

Много от последователите на Джен Чиа коментират, че нейната среща с Джон е доказателство за „теорията за невидимите струни“, за която пее и американската певица Тейлър Суифт в едноименната си песен.

Това е концепция, произлизаща от източноазиатския фолклор, според която двама души, които са обречени да бъдат заедно, са свързани с невидима „червена нишка на съдбата“.

Други интернет потребители споделят сходни истории, като някои от тях дори казват, че им се е случило същото. Трети се шегуват, че вече преглеждат фона на всичките си снимки.

„Все още треперя, когато виждам тази снимка. Били сме на едно и също място, но не знаехме, че съществуваме“, коментира още Джен Чиа.