На 5 февруари Теди от „Фермата“ 7 празнува своя рожден ден. В своя Инстаграм профил старозагорката, която от 5 години изработва бижута, поясни:

„Тази година избрах един малко по-различен начин, по който да запомня деня си. Бих искала да продължим каузата, която започнахме във Фермата 7, а именно – възстановяването на Шумския манастир “Свети Архангел Михаил”. Всеки, който пожелае, може да дари сума по свой избор, закупувайки бижута на Solo.Art Jewelry от колекция, подбрана за случая. Прозрачност и коректност са гарантирани, тъй като и каузата е изключително чиста и сърцата! Моля, свързвайте се с мен чрез лични съобщения при въпроси относно камъните, доставката, както и самата кауза! Благодаря ви за добрите сърца и позитивните емоции, с които ще заредите отец Симеон и мен самата!!!“

За да научим повече за инициативата й, се свързахме по телефона с Теди, която живее в Чикаго.

„Парите от всяко бижу, продадено до пет дни след рождения ми ден, ще бъдат дарени за Шумския манастир. Освен посочените в Инстаграм бижута, можете да си поръчате и нещо, което ще изработя специално за вас. Вече имам поръчка за мъжки гердан от оникс с кръстче“ – сподели ни Теди от Чикаго, където „от три дни не е спряло да вали сняг“.

Снимка: Личен архив

Тя, съпругът й Танко (бивш футболист, който сега се занимава с реновиране на къщи) и 9-годишната им дъщеря Ема се прибраха в САЩ на 15 януари.

Снимка: Личен архив

„След финала на „Фермата“ останахме в България за Коледа и Нова година. Сега вече сме в Блумингдейл сити, предградие на Чикаго, и Ема отново ходи на училище. Дори след малко ще отида да я взема. Заради пандемията работя вкъщи“ – поясни Теди, която живее в САЩ от осем години.

Снимка: Личен архив

Тя е решила да не прави парти по случай рождения си ден.

„Ема иска да я заведа някъде, където да кара ски и шейна. Ще изкараме деня семейно“ – признава Теди. Тя все още не е водила дъщеря си да види намиращата се в Чикаго къща, където е сниман филмът „Сам вкъщи“. „Искахме малко да поотрасне, за да има спомени. Ще я заведем и в „Дисниленд“, само да отмине пандемията“ – допълва участничката във „Фермата“.

Снимка: Личен архив

Останалите кадри можете да видите в LadyZone.bg. Съпругът на Теди - Танко, страни от публичността и затова в материала няма негови снимки.

Можете да се запишете за кастинг за новия сезон на риалитито тук.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!