В шоуто днес водещият Николаос Цитиридис припомни участието си с току-що завършилия благотворителния концерт, след което посвети монолога си на най-оригиналните отговори на въпроса „Какво е първото нещо, което ще направите след края на извънредното положение?“.

Първи виртуален гост бе талантливата виолончелистка, участвала в „България търси талант“ – Магдалена Петрович, която представи своя собствена композиция за виолончело и демонстрира завидните си на умения на състезател по стрийт фитнес.

Снимка: Олег Попов

След рекламите Николаос, комедиант от ново поколения, се срещна с Георги Мамалев, цар на комедията за поколения българи. Освен вълнуващите спомени за култови роли и проекти Мамалев отправи емоционален призив към зрителите и поздрави лекарите на първа линия в борбата с епидемията, сред които и братовчедите му.

Регулярната среща с баба Троци днес бе посветена на изработването на оригинални защитни костюми срещу коронавируса, като Николоас, в костюм на Дарт Вейдър, призова и зрителите да се включат в конкурса за оригинални костюми.

Снимка: Олег Попов

За финала бе запазена изключително забавната среща с оперната певица , която живее със своите 5 котки, сред които и Ален Делон.

Певицата демонстрира техники за дишане и уреди за подпомагане на гласа и репетиции, като си призна, че е заспивала на собствен концерт и че си е наложила доброволна самоизолация след пътуване в Италия, в което е работила заедно с колежка от Китай.