В последното за момента шоу с гости и бенд Николоас посрещна боксьор номер едно на България Кубрат Пулев и модела Кристин Илиева.

Кристин разказа за това как се е променил живота ѝ две години след катастрофата, в която почти загуби живота си и как е успяла да се изправи след тежкия удар.

Тя разказа и за фотосесията с патерици, снимките за италианския „Вог“ и наскоро започналия курс по кормуване, прекъснат от извънредното положение.

 

Кубрат Пулев отправи силно послание за обединение в тежкия момент на извънредното положение.

Теми на разговора му с Николаос бяха житейските уроците и тези от загубата от Кличко, както и очакванията и подготовката за историческата среща с Антъни Джошуа.

Кубрат коментира някои от най-култовите си реплики в публичното пространство, като например култовото „Продължаваме напред!“.

Николаос почерпи госта си със суши, което отвори по-пикантните теми около кариерата на Пулев в САЩ – целувката с Джени Суши, глобата и проблемите с визата.

На финала Кубрат организира боксова тренировка с бенда, като даде възможност на Николаос да сложи личните му боксови ръкавици и да научи основите удари в спорта.