Отпечатъците от длани на актьора Владимир Карамазов скоро ще бъдат изложени на прочутата стена на артистите пред столичния театър „199“. Той бе специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Снимка: Олег Попов

Фокусът на разговора обаче се насочи към опита на актьора като водещ на „Сървайвър“, към многобройните му пътешествия и заниманията му с любителска фотография.

Владо Карамазов призна, че по време на снимките на риалити формата за екстремно оцеляване на екзотични дестинации често е сънувал как прави кръгчета с автомобил около Сточна гара.

Снимка: Олег Попов

Разказа и за това, че участниците в един от сезоните са изяли защитен вид пеликан, което им е създало проблеми с властите.

От личните си пътувания по далечни места актьорът разкри, че озверял от глад е бил принуден да краде банани в Малайзия.

Снимка: Олег Попов

На родна земя актьорът разказа за фотографските си премеждия из Родопите, където се катери по опасни склонове да снима стада овце и кози, а една баба го объркала и го нарекла „Владимир Бареков“.

Актьорът призова зрители да му сигнализират потенциални модели за новия му фотографски проект – снимки на стари татуирани „черноморски вълци“, преди да бъде изненадан от племенника си Калоян и две кучета в студиото.

Снимка: Олег Попов

Шоуто продължи с актьорите от „Съни бийч“ Боряна Братоева и Даниел Пеев-Дънди, които изнесоха забавен урок по варненски диалект във второто издание на образователната рубрика.

След тях на живо от дома си се включи неукротимата Дивна, която говори за противоречивата си песен с Милко Калайджиев „Пилето“, както и за неуморната си творческа дейност по време на изолацията.

Снимка: Олег Попов

Дивна показа на зрителите и своя нов приятел Чили - чинчила, с която певицата планира да запише поредица от видеодневници.