Тони Димитрова. от дома си в Бургас разказа за интересни моменти от работата си като доброволец към общинския кризисен щаб и сподели за новата си любов, пламнала по време на социалната изолация – тази към балета и, конкретно, към грузинския балетист Николай Цискаридзе.

Новината не остави Николаос Цитиридис безразличен и той мигновено остана по клин и по чорапи в чест на своя почти съименник.

Тони Димитрова показа и как разхожда кучето си по плажа.

Летният лайтмотив на шоуто продължи с гостуване в личната Куба на Алфредо Торес, неговият дом в София, където Николаос научи основни латино стъпки, както и любопитни факти за кариерата на танцьора като боксов коментатор и за срещите му с Йорданка Христова и Фидел Кастро.

Алфредо на свой ред се подложи на тежко предизвикателство по български език.

Финалът бе запазен за още една морска връзка, този път от Равда, където извънредното положение е заварило актрисата Ралица Паскалева и любимия й, волейболистът Теодор Салпаров. Двойката сподели как се наслаждават на щастието, че са събрани заедно толкова време, и как разпределят задълженията си в морската къща, а Николаос ги провокира с блиц въпроси от темата на половинката – така Ралица трябваше да демонстрира знания по волейбол, а Теодор – по кино и актьорско майсторство.