Ицо Хазарта се завръща с нова песен, която е посветена на COVID-19 пандемията и всички съпътстващи я политически и обществени процеси. За пореден път Хазарта успява по един изключително умел начин да комбинира сериозното със смешното - нещо, превърнало се в негова запазена марка.

Локдаун. Роботи на РЗИ обикалят из депресиращите квартали на София и стрелят с картечница, заредена с ваксини… Действието в клипа ни пренася през далечната 2035 година, което вероятно трябва да се разбира като намек от страна на рапъра, че с тези темпове на ваксинация и овладяване на епидемията, нещата няма да са отшумяли и дотогава…

Хазарта не пропуска да направи препратки и към управлението на страната от рода на "Проверявам чекмеджето - нема никой. Само на кантара има видими резултати - добър вечер, прости въглехидрати". 

"Айде не на мене тия! Дай ми доказателства, че няма епидемия от тъпотия. Ето ги тука тия я лекуват със ракия", пее Хазарта, като не пропуска да засегне казуса със затварянето на заведенията, в който се включи с превърнал се във вайръл коментар в началото на годината.

"Затворете бързо ресторанти и кафета, явно вирусът основно там шета. Тия хора там са нагли и толко ненормални, искат да работят - сметай колко са нахални!", иронизира ситуацията рапъра.

"Искам да видя крадливите ви ваксинирани ръчички горе", зове Хазарта, докато бяла линейка със саундсистема на покрива преминава по жълтите павета пред парламента, а гора от кюстюмирани ръце със скъпи часовници отговаря на призива му с бурни ръкопляскания.

Вижте повече за новия хит на Ицо Хазарта в Ladyzone.bg.