Ицо Хазарта, който е жури в предаването "България търси талант" помоли за извинение българите. "Свикнали сме по това време да обсъждаме талантливи хора, а тази вечер ще обсъждаме новия парламент", коментира той в студиото на bTV.

Хазарта сподели, че е дал своя глас около обяд. "Трябва да изкажем голяма благодарност към всички, които гласуваха и към българите в чужбина, които показаха, че си обичат страната", каза още той.

"Половината хора не са гласували, 30% са избрали каквото е досега - нямам как това да е желание за промяна", смята още популярният рап изпълнител.

"Смятам, че е по-важна работата, която се върши. Хората, ако кажа името на Пейо Колев, повечето не знаят кой е. Благодарение на него всички знаят къде е Шипка. Но самата личност ни убягва. Искам да кажа, че важните неща, които правят хората, ги надживяват", коменира още Ицо Хазарта резултатите от изборите към момента.

На въпрос "Има ли неправилен избор" Хазарта каза: "Примирението е неправилен избор. Прочетох стотици коментари колко е безсмислено гласуването. Ако има нещо безсмислено, това е коментарът във Фейсбук или псувня на маса".

"Когато вземеш съдбата в собствените си ръце, то тя е по-добра към тебе", каза за финал Ицо Хазарта.