"Първият, най-често срещан мит, когато имаш бебе, е, че активният социален живот едва ли не свършва. Напротив - моето усещане е, че животът за нас, като семейство, сякаш сега започва!", споделя за Ladyzone.bg водещата на предаването COOLt Поли Гергушева, която е в майчинство с първото си дете.

"Сега всичко има смисъл. Ежедневието е доста по-различно, но всеки ден научавам много нови неща за развитието на детето, справям се с различни предизвикателства и мечтая за хиляди моменти, които да изживяваме заедно за в бъдеще", разказва още Поли. Тя изкара бременността си по време на пандемия, но казва, че не се е чувствала под излишен стрес заради това.

Снимка: Личен архив

"Единственото, което трябва да правим, е да спазваме мерките и да сме предпазливи. Пандемията донякъде развали плановете ни за сватба, но не успя да помрачи бременността ми - това остава най-хубавият период в живота ми. Имах прекрасна, лека бременност - насладих ѝ се докрай."

"Пожелавам на всички дами, които очакват дете, да се насладят на този момент и да изгонят мрачните мисли от главата си - тези 9 месеца няма да се повторят", добавя още Поли.

Цялото интервз с нея вижте в Ladyzone.bg: