Съпругата на Том Ханкс участва в „Шоуто на Кели Кларксън“ по Ен Би Си. Предаването с 63-годишната актриса и продуцент („Моята голяма луда гръцка сватба“) е било записано преди да стане ясно, че тя и съпругът й са заразени с коронавирус.

След като водещата Кели Кларксън припомни, че миналата година Том Ханкс е гостувал в предаването и е бил „доста бъбрив“, Рита Уилсън призна, че точно това я е грабнало при първата им среща. 

„Харесвам добрите разказвачи на истории и си допаднахме още на първата среща. Израснала съм в гръмогласно гръцко семейство, така че за мен Том не е много бъбрив. Храненето и говоренето винаги са били основна част от дните в нашата фамилия“ – споделя Рита, чийто баща Хасан Ибрахимов (1920 – 2010) е роден в българското село Брещене, намиращо се днес в Гърция. Хасан Ибрахимов израства в Смолянско, след това емигрира в САЩ, където се жени за гъркиня. По тази причина Рита Уилсън счита корените си повече за гръцки, отколкото за български.

Рита и Том Ханкс са женени от 1988 г. и имат двама синове – Чет (29) и Труман (24).

Повече за звездната двойка, за борбата на Рита с рака на гърдата и защо 29 март се е превърнал в толкова специален за нея ден – четете в LadyZone.bg