25-ия филм за ненадминатия таен агент Джеймс Бонд вече е по кината. В главната роля за пети път влиза актьорът Даниел Крейг, но това ще е последното му превъплъщение като агент 007. И според наградения с „Оскар“ Рами Малек, Крейг напълно заслужава да получи най-малко номинация за най-голямата кино награда в света.

В интервю за радиопредаването „Capital Breakfast“ Малек каза:

„Ще съм глупак, ако не считам за възможно, ако всички не считат за възможно този този невероятен актьор да бъде в тази позиция (номиниран за „Оскар“) при целия този стрес, работната му етика и дисциплината на Даниел на снимачната площадка, които са едно на ръка. И после способностите му като актьор, които не отстъпват на никого. Има изисканост, елегантност, нюанси и хумор, които считам, че трябва да бъдат наградени. И ще съм много изненадан, ако това не стане тази година.“

Снимка: Getty Images

Даниел Крейг изпълнява ролята на Джеймс Бонд от филма „Казино Роял“, който излезе през 2006 г. Това го прави актьорът, който най-дълго време е играл Джеймс Бонд.

Филмите за Джеймс Бонд излизат от 1962 г. Освен 25-те най-известни, има още два филма, които се считат за неофициални. През всички тези години ролята на Бонд се е изпълнявала от няколко различни актьори. Повече за тях може да прочетете на сайта LadyZone.bg:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!