Бъкингам публикува в официалния си Инстаграм профил непоказвана досега очарователна снимка на покойния принц Филип с Елизабет Втора и седем от общо десетте им правнучета. Мнозина се запитаха защо на кадъра липсва синът на Меган и Хари – Арчи, и дали това има някаква връзка с факта, че младото семейство напусна кралската фамилия и се установи в Калифорния, САЩ.

Разбира се, неоспоримата причина за отсъствието на Арчи от снимката е нейната дата. Тя е направена през 2018 г., а първото дете на принц Хари се роди на 6 май 2019 г. А защо Бъкингам не е публикувал по-нова снимка с Арчи – това вече никой не може да каже.

На чаровния кадър виждаме принц Луи, син на Уилям и внук на престолонаследника принц Чарлз, който е едва на няколко месеца и е в ръцете на кралицата. Вдясно от нея е принцеса Шарлот, а вляво – принц Джордж, това са другите две деца на Уилям и Кейт Мидълтън.

Принц Филип е прегърнал Исла Филипс, която държи братовчедка си Лена Тиндъл. Вдясно от тях е Миа Тиндъл. Зад дивана е Савана Филипс.

Чудесната снимка е направена от Кейт Мидълтън в замъка Балморал, Шотландия.

В своя профил принц Уилям и Кейт Мидълтън публикуваха още една снимка на Филип и Елизабет Втора, която е направена в същия замък, но през 2015 г. На нея виждаме принц Джордж и родената на 2 май 2015 г. принцеса Шарлот.

Принц Филип успя да се порадва на 10 правнучета, като последните две се родиха през февруари и март тази година.

Принц Филип и кралица Елизабет имат четири деца: престолонаследникът принц Чарлз (1948), принцеса Ан (1950), принц Андрю (1960) и принц Едуард (1964). Внуците на монарха са осем. 

Погребението на принц Филип ще бъде на 17 април следобед. Можете да го проследите на живо по bTV.

Още новини и снимки на кралското семейство ще откриете в LadyZone.bg  

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!