Новият сезон на шоуто на „Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира и с ново лице – Прея. Тя е новото музикално попълнение в бенда.

Освен с нов глас, предаването стартира и с нови рубрики. Първата, която зрителите видяха беше „Да си дойдем на думата“.

В нея всяка вечер ще участват най-светкавичните вербални остриета на родния колективен разум. С тях ще дискутираме, дебатираме и анализираме смело и безотговорно най-актуалните теми от деня.

Тази вечер Майстори на спора бяха председателят на Асоциацията на заведенията – българският Лоренцо Ламас – Ричард Алибегов. А негов опонент беше  онлайн мислителят, поет и публицист Теодор Михайлов. Двамата кръстосаха тези по темата „За и Против отварянето на заведенията“.

След ожесточения дебат обстановката се нажежи от специалния гост на предаването Ивана, която поднесе неочаквана изненада за рождения ден на водещия Николаос Цитиридис – торта и екзотичен танцьор, останали от нейния рожден ден предната вечер.

По-късно към Ивана се присъедини вярната ѝ музикална половинка Стояна, а техните взривоопасни взаимоотношения едва не събориха студиото.

С много смях и лични откровени истории финала на предаването бе поставен от компилация от най-емблематичните хитове на Ивана, специална видео изненада за водещия от екипа и гооооляма торта.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!