Наричат го "лошото момче на Уест Енд". Театрална звезда Джон Партридж пристига у нас за концерта "Най-доброто от Андрю Лойд Уебър", който ще се проведе на 15 май във Варна и на 16 май в София.

Снимка: btvnovinite.bg

Световноизвестни гласове от Уебъровите мюзикъли ще разкажат най-добрите истории от "Котките", "Фантомът на операта","Евита" и "Исус Христос Суперзвезда".

"Ще изпълня песните на емблематичните образи - господин Мистофолис и Рам Там Тагър, от мюзикъла "Котките", с който може би съм най-добре познат на публиката в цял свят. Андрю Лойд Уебър е човек, изиграл важна роля в моята кариера. Познавам го от 32 години. Той е икона, той гений. С този концерт му отдаваме почит", разказа Партридж в ексклузивно интервю за bTV.

Снимка: Getty Images

Репетициите вече започнаха под звуците на Плевенската филхармония. Освен Партридж, още куп световни звезди ще застанат за пръв път пред българската публика.

Снимка: btvnovinite.bg

"Това са единични представления – няма да можете да ги гледате друг път. Не идвайте заради мен, въпреки че съм много специален. Елате и се насладете на музиката", прикани артистът. 

Цялото интервю с Джон Партридж и победата му в британския "Мастършеф", гледайте в предаването "Тази неделя" на 5 май.