Всяка нова седмица обръщаме поглед назад, за да видим кои са най-добрите музикални видеоклипове от изминалите 5-6-7 дни... Правим го отново, като този път откриваме отлични песни и видеоматериал от Maroon 5 и Меган дъ Стелиън, Islands, Japanese Breakfast, Патрик Пейдж II от Internet и Hildegard. Отваряме си очите на четири и целите сме в слух.  

Maroon 5 feat. Megan Thee Stallion - Beautiful Mistakes

Американската рок група Maroon 5 обединява творчески сили с рап сензацията Меган дъ Стелиън за най-новия си сингъл "Beautiful Mistakes", който е продуциран от Адам Голдстийн и blackbear. Откакто пусна дебютния си студиен албум "Good News" през есента на миналата година, Меган гостува в "34 + 35 (Remix)" на Ариана Гранде и си сътрудничи още с Боби Сешънс за "I'm a King". На рождения си ден Стелиън сподели "Southside Forever Freestyle". Последният албум на Maroon 5 - "Red Pill Blues", излезе през 2017 г. Записите включваха гост-изпълнители като SZA, Кендрик Ламар, Future, A$AP Rocky и други, така че не е никаква изненада, че сега от бандата разчитат на хип-хоп заряда на Меган дъ Стелиън.

Islands - (We Like To) Do It With The Lights On

Islands се завръщат с първия си нов албум от пет години насам. Носещ името "Islomania", той ще излезе на 11 юни от новия им лейбъл Royal Mountain Records. Първият сингъл от албума се нарича "(We Like To) Do It With the Lights On" и е придружен от видеоклип, режисиран от Тим Накаши. Ник Торбърн от групата казва, че е решил да сложи край на Islands без да вдига много шум и да се оттегли от музиката през 2016 г. - без дори да направи официално публично съобщение. След като решението е било взето, той е започва да пише песни с идеята, че го прави за други музиканти. В крайна сметка, познайте какво - това води до чисто нов албум на Islands.

Japanese Breakfast - Be Sweet

Мишел Заунер обяви третия си албум като Japanese Breakfast - "Jubilee" ще излезе на 4 юни от лейбъла "Dead Oceans". Заунер също сподели музикален видеоклип към водещия сингъл "Be Sweet", който сама е режисирала - очаквайте агенти в духа на "Досиетата Х", които разследват паранормалното… "След като прекарах последните пет години в писане за скръбта, исках последващите действия да бъдат свързани с радостта", казва Заунер. Така се появява "Jubilee", който последва албума "Soft Sounds from Another Planet" на Заунер от 2017 г.

Ето как звучеше последната седмица на февруари: 

Вижте останалите топ видеоклипове от първата седмица на март в Ladyzone.bg.