По традиция, в нощта на 30 юни срещу 1 юли, на плажовете на Камен бряг, Шабла и Тюленово се събират много хора, за да посрещнат първото юлско слънце. За Джулай морнинг обикновено има групи и индивидуални изпълнители, които свирят и пеят през цялата нощ. 

Къде са другите места на морето, на които може посрещнете слънцето на Джулай морнинг.

Синеморец

Морското селце къта в скалистите си пазви невероятни красоти. Едни от най-красивите изгреви са край плаж Велека. По скалите може да се слезе както до водата, така и да се гледа от високо. Трите ключови места за посрещане на слънцето на Джулая, са бункера над плаж Велека, до скалните образувания Корабите, къщичката за наблюдение на птици край реката. 

Русалка

Курортът се намира на Северното ни Черноморие. Разположен е в уникалния природен резерват „Птичия залив“, северно от нос Калиакра. Има прекрасни насечени скали, а пясъкът е фин. Крайбрежната ивица е  с малки, закътани заливчета. Растителността е богата, което освен красота за окото, създава и приятна прохлада. Има изключително много птици, а докато се излежавате на пясъка, може да ви наобиколи дори лисица. 

Снимка: Росица Николова

Всички места и снимки на изгреви вижте на Ladyzone.bg.