Принц Хари и Меган Маркъл направиха още една голяма стъпка към своята самостоятелност – купиха своята първа обща къща. Имението се намира в живописното градче Санта Барбара, което е разположено на брега на Тихия океан, на 140 километра северозападно от Лос Анджелис. Официален представител на кралската двойка е потвърдил новината пред медии на запад, допълвайки, че семейството заедно със сина си Арчи се е преместило в имота още през юли месец.

„Те са се настанили в тихо уединение и се надяват това да бъде уважавано от техните съседи“, е заявил техният представител.

Това е още един знак, че Хари и Меган са готови да устроят живота си в САЩ и да загърбят миналото си като част от британското кралско семейство. Двойката прави това най-вече заради едногодишния си син Арчи, за който се надява да осигури нормално детство.

Снимка: Getty Images

По-рано тази година, след като стана ясно, че семейството се отказва от кралския живот във Великобритания, тримата се преместиха първо в Канада, а след това и в Лос Анджелис, където живяха в дома на Тайлър Пери, докато успеят да си намерят свой дом.

Първият общ дом на Хари и Меган, който естествено те не си бяха купили сами, беше Фрогмор Котидж – исторически имот, част от земите на Уиндзор. Двамата заживяха там след сватбата, а през януари тази година стана ясно, че той ще остане техният дом във Великобритания, като ще върнат всичките 2.4 милиона паунда на данъкоплатците, които отидоха за ремонта на имението.

Вижте кои са звездните съседи, с които Меган и Хари ще съжителстват, на сайта Ladyzne.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!