Той е на 29, тя само на 21, но това не им пречи да са сериозни в отношенията си. Заедно са повече от 2 години.

Певицата Михаела Маринова и футболистът на "Етър" Александър Дюлгеров избраха да разкажат за любовта си пред камерата на "COOL..T" и то в дома си в София, в първото си телевизионно интервю заедно. Виждаме се в навечерието на празника на влюбените, за който казват, че винаги си подготвят изненади. И този път ще е така.

"Един път я изненадах като си направихме среща без да знае тя къде ще отидем, с кого ще дойда, в колко часа. Всичко беше на самия ден. Тя очакваше във всеки един момент нещо да се случи, обаждане, беше доста вълнуващо", разказа Александър.

 

"Накрая получих смс с адрес, на който трябва да отида. И там ме чакаше голяма изненада - монтирано филмче с всички наши спомени. Той по принцип си е романтик, колкото и да го прикрива си е такъв", допълва певицата.

Александър признава, че често се прибира с цвете за любимото момиче и не го приема като романтичен жест, а просто като начин, по който показва за Михаела, че я обича. Двамата се запознават преди малко повече от две години на вечеря с общи приятели. Нито Михаела е знаела, че Александър е футболист, нито той е разпознал в нея известната певица. Той се впечатлил от скромността и естествеността на 21-годишното момиче.

"След два дни имаше концерт пред "Народния театър", аз отидох на концерта, писах й, че съм там, изчаках я и това беше първата официална среща. На една пейка пред "Народния театър" стояхме до 3 часа през нощта и си говорихме."-казва Александър.

"Опознавахме се. Всеки си споделяше дори целите в живота, какво иска да му се случи. Когато успея да намеря общ език с човек особено на тези теми, защото мен такива неща ме вълнуват, обичам да говоря по-дълбоко за някои неща. Усетих, че той е такъв човек и е истински, с добро сърце и много естествен, непринуден, това също ме впечатли и някакси всичко тръгна от само себе си", коментира Михаела.

До скоро двамата са живели заедно в апартамента на Александър в София. Откакто той започва да играе за "Етър" Велико Търново обаче, времето им е разделено между София и старата столица. Футболистът признава, че по-често той има повече свободно време да пътува до София, отколкото тя да идва при него. Но въпреки всичко успяват да поддържат връзката си, марак и от разстояние.

"В сегашните обстоятелства технологията много помага да се виждаме по фейстайм, да общуваме по този начин. Трудно е, защото въпреки това тези неща не могат да заместят истинското присъствие на човека. Много често съм на участие някъде, професията ми е такава, че съм самичка. И така ми се иска Алекс да е с мен на участие, колко хубаво щеше да ми е. И той пътува много по лагери, но така тръпнем в очакване да се видим и това крепи много нещата."

Въпреки че Михаела често пътува сама и работи предимно с мъже, Александър е успял да усмири ревността си. След няколко разговора с половинката, нещата са ясни.

"Аз откакто съм с нея, мисленето ми се промени доста откъм житейска гледна точка, начин на живот, амбиция. Аз за първи път виждам толкова амбициозен човек, но с покритие. Което си каже, че трябва да постигне, го постига", казва Александър за нея.

А тя признава, че е рогата и пиперлива и доста често ако има караници - идват от нея.

"Той обаче успява да потуши тези пламъци в мен, по-често се прибирам изнервена, обичам да си го изкарвам на някой и то на кой, на най-близките."

Михаела казва, че това да е щастливо влюбена ѝ носи вдъхновение в професионален план и я кара да постига още и още.

В момента певицата е готова с първия си самостоятелен албум озаглавен "Стъпка напред", чието представяне ще бъде в "Sofia Live Club" на 26 март.

"Въпреки че понякога най-добрите песни на артиста се получават когато е тъжен, смея да твърдя, че повечето от новите неща, които съм създала са от тези веселия и щастлив контекст. Доста песни, посветени на Александър, ще се случват тепърва."

И въпреки, че жълтите медии ги сгодиха малко след Нова година и двамата са категорични, че на този етап това е стъпка, която не им предстои.

"А всъщност този пръстен не е годежен, той е подарък от майка ми и баща ми и няма нищо общо с това. И двамата сме на едно мнение, че в момента сме се отдали да развиваме талантите си, предстоят ни много силни времена, години, моменти, така че сме оставили времето да покаже", завършва Михаела Маринова.