През уикенда херцогинята на Кеймбридж за първи участва в подкаст, като говори откровено за трите си бременности и грижите за децата си.

„Няма да лъжа, беше леко ужасяващо“ – така определи Кейт Мидълтън излизането от болницата „Сейнт Мери“ през юли 2013 г. с първородния си син Джордж, докато отвън чакат десетки фотографи и оператори от цял свят.

Херцогинята на Кеймбридж говори и за своя Hyperemesis Gravidarum – най-тежката форма на сутрешно неразположение по време на бременността. Тя е страдала от него и през трите бременности.

„Не можех да ям храни, които е желателно да се ядат. На Уилям също му беше тежко, защото не можеше с нищо да помогне“, признава Кейт в подкаста Happy Mum, Happy Baby (Щастлива майка, щастливо бебе) с водеща Джована Флетчър.

Херцогинята опитвала с автохипноза да облекчи състоянието си. При нея с помощта на музика, изображения, позитивно мислене и изричане на определени думи се постига релакс. „Тогава осъзнах голямото въздействие на съзнанието върху тялото“, споделя тя.

Повече за интервюто на Кейт Мидълтън и защо тя много държи на снимка, която е направила на Шарлот – четете в LadyZone.bg