Принц Хари и Меган Маркъл очакват второто си дете, което ще е момиченце. С наближаването на раждането, което по думите на самите родители ще бъде „през лятото“, без да се уточнява месеца, при букмейкърите цари оживление по темата.

Според британския сайт Ladbrokes вероятността детето да бъде кръстено на дядото на Хари – принц Филип, е много голяма и те са намалили коефициента за името Филипа на 3:1.

Малко преди смъртта на Филип две от братовчедките на принц Хари дадоха на новородените си деца второ име Филип в знак на уважение към почти стогодишния си дядо. В началото на февруари принцеса Юджини роди първото си дете и го кръсти Аугуст Филип. В края на март Зара Тиндъл стана майка за трети път и избра за сина си името Лукас Филип.

Другото най-вероятно име за бебето на Меган и Хари е Даяна, в чест на покойната майка на принца. Залозите са с коефициент 5:1. За името Елизабет залозите са 10:1.

Ето и останалите имена, които са сред фаворитите в предположенията на букмейкърите.
Алегра 10:1
Александрия 12:1
Грейс 16:1
Ема 16:1
Роуз 16:1
Алис 16:1
Виктория 16:1

Трябва все пак да припомним, че през 2019 г. Меган и Хари изненадаха всички, като избраха за първородния си син име, което изобщо не фигурираше в предположенията на букмейкърите – Арчи.