На гала събитие тази вечер своята премиера ще направи най-новата българска лента с участието на актрисата Яна Маринова. В основата на сюжета в „Чудовища“ е социален експеримент – „един журналист кани на интервю три дами с интересна професия – поръчкови жени за регламентирани връзки“. Случващото се в лентата разделя обществото на две – за и против техните услуги.

„Масово започват протести от хората, които не разбират защо има нужда от услугата „регламентирана връзка“ с жена под наем в продължение на една година. И накрая получаваш предписание като мъж – как да бъдеш по-добра версия на себе си, как да умееш да обичаш жена, как да бъдеш привлекателен за партньорките си“, коментира Яна Маринова в лайфстайл подкаста на Ladyzone.bg "Малки разговори".

Ролята в “Чудовища” й припомня нещо, което много обича да прави, а именно да флиртува. Образът на своята героиня актрисата разпознава често в много от младите момичета и прави съпоставка със себе си. Яна казва, че не малко е боледувала от любов. Споделя, че е била наранявана не малко пъти в живота си и това я е направило силната жена, която е днес.

Сред най-пагубните са мечтите на някои жени да срещнат „идеалния мъж“, който няма деца и предишни бракове, смята актрисата. На тези жени би казала: "Вече си сгрешила! Аз съм била там."

Освен актриса, продуцент и каскадьор Яна е преди всичко майка. Какъв е синът й Никола, както и какви тайни пази само за себе си Яна Маринова слушайте в Спотифай или гледайте тук: