Актьорът Иво Аръков не може без животинка у дома и би осиновил куче, но е сложно заради натоварения график, който има, затова гледа котка. Това става ясно от гостуването му в първата от поредица срещи, които от лайфстайл сайта Ladyzone.bg са подготвили през март. Разговорът беше на живо в Инстаграм и актьорът получи много въпроси, като се постара да отговори на всички.

Оказа се, че варненецът, който е зодия Везни, обича поезията и музиката - сам се е учил да свири на китара, но стихове не е писал отдавна. Обича да пътува с кола, за да се радва на гледките по пътя. Няма любимо ястие, основното му меню включва салати и месо. Избягва тестени изделия. Харесва идеята да управлява времето – по подобие на героя на Бенедикт Къмбърбач от "Доктор Стрейндж".

"Важна тема за мен – да се разбере самата идея и наличието на време", вметна актьорът.

Снимка: Диляна Флорентин

Баба му го е научила на трудолюбие, майка му – на любов и грижа, сестра му, която е по-голяма, го е научила да споделя, да не бъде алчен и да не мисли само за себе си. От баща си е попил мъжката сила да развиваш духа си, медитация и йога са идеите, чрез които баща му го е накарал да се замисли за това, което е отвъд енергията на материята.

Какво още сподели актьорът за личния си и професионалния си живот научете от материала в Ladyzone.bg: