Хитовият сериал "Съни бийч" се завръща в ефира на bTV. Преди почти една година той неочаквано беше спрян само след 4 епизода.

Причината беше пандемията от COVID-19, която спря работата по всички филми и сериали в България и по света. За щастие на зрителите, които тогава не спираха да питат какво се случва и кога ще се завърне сериалът, „Съни бийч“ се връща на екрана тази вечер от 21 часа.

Той ще започне отначало, а актьорът Иво Аръков и продуцентът Иван Христов разказаха в "Тази сутрин" какво да очакват зрителите от новите серии.

Иван обясни, че идеята на сериала е по забавен начин да говори за важни теми. Той посочи, че макар жанрът да е романтична комедия, това не пречи да има по-дълбок смисъл и го сравни с класики като „Наистина любов“ и „Нотинг Хил“.

“Това са филми със сериозни послания. И по подобен начин нашият филм се опитва да вкарва по един непретенциозен начин сериозни послания", каза още той.

Иво Аръков пък покани зрителите да участват в играта на сериала и да споделят снимка как си представят своето „Лято през зимата“.

Снимка: bTV Media Group

Желаещите да участват трябва да направят снимка и да отбележат сериала „Съни бийч“. Името на победителя ще бъда изтеглено с томбола и той ще получи правото да присъства на един снимачен ден на морето.

На сайта LadyZone.bg може да научите какво още споделиха те: