Хоакин Финикс е готов да се завърне в ролята на Жокера, разкри самият той в интервю. Световно известният актьор получи поредно признание за ролята си на лудия злодей от Батман в лентата на Тод Филипс.

В интервю за американско предаване, Финикс отговаря на въпроса дали възприема Жокера като мечтаната голяма роля и дали е отворен за продължение на филма.

“Не съм възприемал това като моята мечтана роля. Но сега, честно казано, не мога да спра да мисля за нея. Говорих с Тод многократно какво още можем да направим по принцип, да работим и занапред заедно, но и по-конкретно – дали има още какво да направим с Жокера”, казва той.

Режисьорът на филма също е отворен за продължение. В свое интервю Филипс коментира, че е готов на всичко, стига Хоакин Финикс да работи с него.

“Няма друг човек като него. Ако е готов да направим продължение и ако хората харесат този филм, и ако от “Уорнър” дойдат и ни кажа “Знаете ли какво? Ако измислите нещо”… Имам усещането, че той и аз можем да измислим нещо изключително готино”, коментира Филипс.