Меган Маркъл щяла да си тръгне от първата среща с принц Хари, защото той закъснявал. Това става ясно от документалната поредица "Хари и Меган", пусната в платформата на "Нетфликс".

Хари и Меган се запознават в социалните мрежи, разменят си телефонни номера и разговарят много, но се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон.

Според нея тя пристинала в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появил.

"Той само изпращаше съобщения. "Заседнал съм в задръстване, много съжалявам. Тогава не го познавах и си помислих: "Добре, тогава? Това не е начинът, по който ще стоят нещата. Няма да седя тук и да чакам...", спомня си Меган.

Тя решила, че Хари има твърде високо мнение за себе си.

Междувременно Хари наистина бързал и бил притеснен. Влязъл в ресторант потен и зачервен. Срещата им все пак преминала приятно.

Първите епизоди на документалната поредица "Хари и Меган" бяха пуснати на 8 декември. Двамата разказват за срещите си, за отношенията на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата. В поредицата са показани непубликувани до момента видео и фотографски кадри.