Граймс и Азилия Банкс отново се "хванаха за косите" в социалните мрежи – канадската алтернативна изпълнителка възобнови враждата си с рапърката от 2018 г., съобщава Yahoo.

Сега Граймс заявява, че техният конфликт я е вдъхновил за неиздадената й песен "100% Tragedy", която тя изпълни като част от виртуалния си сет на музикалния фестивал Splendor XR.

Граймс разкрива, че с парчето "е трябвало да победи Азилия Банкс, когато се опита да унищожи живота ми", което вероятно е препратка към публичния им спор отпреди три години.

По това време творческото дуо работеше заедно по песен, когато Банкс публикува в социалните мрежи, че тя е била в къщата на гаджето на Граймс - "сама в къщата на Илон Мъск в продължение на дни в очакване на Граймс".

В поредица от публикации от 2018 г. рапърката също така твърди, че Мъск е бил запознат с ефекта на марихуаната благодарение на Граймс и че той е коментирал в Туитър акциите на компанията си "Тесла", докато е бил под въздействието на LSD.

"Граймс определено има някаква психосексуална мания към мен. Мисля, че това е породено от горчивина, защото тя няма музикалния капацитет, който аз имам. Всичко, което прави, идва от претенциозност и изглежда така… Докато всичко, което аз правя, идва с естествен размах и гениалност", отговори й Банкс.

Вижте повече за Граймс в Ladyzone.bg.