Обикновено модерната професия инфлуенсър, особено в света на модата е запазена за по-млади хора, но възрастна германска двойка опровергава това схващане. Гюнтер и Брит са онлайн моден феномен и са пример за това как се остарява „като хубаво вино“.

Преди години Гюнтер Крабенхофт беше провъзгласен от интернет потребителите за „Хипстър дядото“. Той винаги внимава как се облича, когато излиза навън и изключително държи на добре скроените костюми.

Гюнтер е в цветущо здраве, което се дължи на любовта му към танците. „Открих ги на по-късна възраст и от тогава не пропускам да танцувам“, казва той пред „Зюддойче цайтунг“.

 
 
 
View this post on Instagram

BLESSED WITH CONSTRUCTIVE NAIVETY

A post shared by Britt Kanja (@britt.kanja) on

Макар повечето хора да мислят, че Гюнтер е дизайнер или моден стилист, всъщност той никога не е работил в света на модата. „Правих това, което родителите ми казваха и станах готвач. Съвсем нормална работа“, казва той. Въпреки това признава, че винаги се е интересувал от мода.

 
 
 
View this post on Instagram

OUR HEARTS ARE GROWING . AND OUR EYES ARE OPENING

A post shared by Britt Kanja (@britt.kanja) on

Двамата с Брит са чести посетители на различни културни и модни събития в Берлин. Уникалният им външен вид ги превръща в най-забелязваните и фотографирани личности около модните подиуми в града.