Емил Конрад е един от първите българи, успели да направят кариера в YouTube. Той качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва 17-годишен. Днес вече има 424 000 абонати в YouTube, близо 370 000 в Инстаграм и над 217 000 в TikTok.  

Преди време Емил Конрад споделя в свое видео, че е осиновен. А след време намира своите биологични родители и разказва това в канала си. Оказва се, че баща му е италианец. И двамата му родители не живеят в България, но всички те често се чуват. 

"Не ми е удобно да говоря по тази тема. От видеото, което споделих, съм махнал нещата, които не искам да казвам. Но не съм се променил, след като съм разбрал това. Аз съм на години, на които така или иначе вече съм се оформил като човек.Не бих казал, че някога съм се чувствал зле от това, че не знам кои са родителите ми."

Влогърът споделя, че това не е било нещо, което е търсил, за да компенсира друго. В момента той живее с възрастната си леля, която е единственият му близък роднина. Тя е на 84 години и често присъства и във видеата му.

Не намира за приемлива обаче практиката другите влогъри да използват децата си във видеата, които снимат: "До голяма степен се експлоатират деца в социалните мрежи. Може да се види, че снимките с деца са с много повече харесвания."

Защо Емил Конрад обяви други влогъри за неискрени с нещата, които казват или продават - четете в Ladyzone.bg.