Водещата Елън Дедженеръс отново започна да прави предаването си, след като през декември ѝ се наложи да го прекрати заради COVID-19. В първото шоу за годината Елън реши да разкаже за заболяването с чувство за хумор.

"Случват се много негативни неща, затова нека поговорим за нещо позитивно – теста ми за COVID", пошегува се тя.

Водещата разказа, че е научила новината, докато се е готвела за началото на снимките на епизод от предаването през декември.

"Подготвях се да запиша шоуто. Правеха ми прическа, слагаха ми грим. И тогава асистентът ми Крейг влезе и каза, че са излезли резултатите ми от теста и съм позитивна. Тогава всички около мен се разбягаха. Разбягаха се! И някои още не са се върнали", казва тя.

Болестта е създала проблеми на Дедженеръс и в семейния ѝ живот. Когато е научила за резултатите от теста, съпругата ѝ Порша де Роси я е накарала да спи в отделна стая.

След това водещата описва симптомите, които е имала. Тя разкри, че първите три дни е била много отпаднала и е спала по 16 часа на ден.

Водещата е била изненадана, че тази болка е симптом на коронавируса, тъй като не е имала никакви други симптоми на болестта.

Вижте какво още сподели Елън Дедженеръс в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!