За своите 20 години на българската музикална сцена една от най-обичаните ни електронни групи Deep Zone Project смени вокалистката си няколко пъти. Лицето на групата - DJ Диан Соло, обаче е незаменим. От година и половина новите попълнения са в лицето на музиканта Дани Димитров и чаровното миньонче Ева-Мария.

"Просто така се случва във времето по една или друга причина. Важното е, че си оставаме добри приятели с всички бивши членове на групата, в крайна сметка всеки един оставя гласа си, таланта и времето, в което сме работили през годините. Но се надявам, че в този състав ще се задържим дълго, защото добре ни се получават нещата.", казва диджеят.

Новата песен на групата "Ти къде си" успяха да чуят, освен всички фенове в България, и всички българи в градовете Хайделберг и Мюнхем в Германия и Лондон, Великобритания.

"Аз винаги съм казвала, че да пееш на българи в чужбина - това е една от най-хубавите публики, защото наистина е много емоционално. Разбира се тук също е хубаво, но в чужбина има една нотка в чувствата ни, сълзите са ни в очите от радост, от тъга, носталгия. Много сме благодарни", казва вокалистката Ева-Мария.

Deep Zone Project се върнаха от мини турне в Европа, а до края на годината им предстоят още участия в цялата страна и запис на нови песни. През пролетта групата обещава нов албум, с който ще отпразнуват и 21-годишнината от създаването на Deep Zone Project.