Бритни Спиърс не е била толкова щастлива през последните 13 години, а по всяка вероятност и по-дълго. Баща ѝ най-сетне беше отстранен като попечител на състоянието ѝ. Мъжът, когото обича, ѝ предложи брак и тя най-сетне може да разполага със собствения си живот както намери за добре. За да отпразнува победите си, Бритни сподели гола фотосесия в "Инстаграм".

„Игрите в Тихия океан никога не са навредили на никого“, написа тя.

За да изпревари критиците, които неминуемо ще се появят, за да кажат, че снимката е фалшива, Бритни сама посочи изкривяването, което се вижда зад нея и което би могло да индикира, че някой е обработил фигурата на певицата.

„Снимката не е обработена, ваната си е крива“, уточни тя.

Това не е първата снимка без горнище, която Бритни публикува. По рано през септември тя публикува и други такива. Разликата е, че този път певицата е напълно гола на някои от фотосите.

През последните 13 години животът на Бритни се контролираше от нейния баща, който ѝ стана попечител след като тя преживя психически срив през 2008 г. Тази седмица съд в Лос Анджелис отне от бащата на Бритни Спиърс попечителството над певицата.

Вижте предизвикателната фотосесия на Бритни в LadyZone.bg: