Луксозният нюйоркски нощен бар "Бум-Бум-Рум" пусна тоалетна за посетители с прозрачни стъклени стени.

Клиентите могат да се радват на несравнима гледка от 18-ия етаж, докато посещават WC помещенията. Но в същото време те могат да бъдат наблюдавани от минувачите на улицата, докато вършат естествените си нужди.

Много от посетителите на "Бум-Бум-Рум" не знаят, че действията им в тоалетните са видни и от отвън. Повечето от тях си въобразявали, че стъклото е еднопосочно, като в полицейските управления за разпознаване на заподозрени.

Белинда Лангдън, която посетила клуба заедно с баща си, ползвала тоалетната, като си мислела, че действията й ще останат скрити за околните. Но едва когато излязла на улица "Вашингтон" разбрала, че тоалетната е с прозрачни стени.

"Надявам се никой да не ме разпознае, когато съм на улицата!", каза тя. Нощният бар "Бум-Бум-Рум" е на калкан с хотел "Стандарт" на ъгъла на улиците "Вашингтон" и "Уест-14".

Туристът Дейвид Лангдън от Австралия сподели необичайното си преживяване: "Панорамата отвътре навън е зашеметяваща. Но гледката отвън навътре е доста сдушаваща. Някой хора от улицата ми махаха, докато бях седнал на тоалетната чиния. Такова нещо никога не ми се беше случвало!".