За мъжете очакването да станат бащи не е свързано с толкова промени, колкото за бъдещите майки. Нека бъдем честни - въпреки, че се опитват да помагат с всичко необходимо, при мъжете все пак всичко най-вече се върти около чакането да станат татковци.

Докато за жените всичко започва девет месеца преди появата на бебето на бял свят – през цялата бременност, за която мъжете никога не са имали ни най-малка представа какво представлява. За някои представители на силния пол това обаче е страхотна възможност поне да проявят чувството си хумор.

Като австралиецът Мейтланд Хенли, който решава да бъде "бременен" за един ден - в желанието си да прояви солидарност и съпричастност със съпругата си, която очаква дете. Как смятате, че успява да постигне това? Много лесно – просто омотава със стреч фолио диня върху корема си и пъпеши върху гърдите си.

Всичко за Мейтланд Хенли започва, когато неговата прекрасна съпруга забременява. Тогава той решава да си направи малък откачен експеримент по случая.

Използвайки стреч фолио, Хенли прикрепя плодовете към тялото си, за да преживее усещането за бременност.

Мейтланд веднага разбира колко трудно е да станеш от леглото – нещо, което никога не е подозирал преди това - и което изпълва всички със смях. Да не говорим за влизането в банята за ежедневния душ...

Въпреки трудностите Мейтланд започва да се радва на всяка малка "победа" в живота – като да си обуе обувките, например.

Вижте как продължава "бременноста" на Мейтланд в Ladyzone.bg.