През пролетта на 2020 г. едно творческо предизвикателство започна да завладява онлайн пространството. Известно като предизвикателството на музея "Гети", то насърчаваше хората от цял ​​свят да пресъздават произведения на изкуството, използвайки само онова, което имат под ръка вкъщи. 

Припомняме, че това се случи в началото на COVID-19 пандемията, когато голяма част от света беше под локдаун заради болестта, причинявана от новия коронавирус.

Елиза Райнхард решава да се включи в предизвикателството с помощта на кучето си Фин и оттогава творческите приключения на артистката и четириногия й приятел всъщност никога не приключват. 

От близо година творческото дуо ежедневно пресъздава известни произведения на изкуството, а резултатите са просто великолепни.

Всяка сутрин Райнхард измисля нова идея за интерпретация на известна картина, а Фин й помага да осъществи намеренията си по невероятно забавен начин, като играе незаменима роля във всеки кадър. 

Освен че е невероятно сладко и чаровно, кучето от порода австралийска овчарка също се облича в костюми и приема доста сериозно ролята си във всяка една художествена интерпретация.

Понякога композициите на Райнхард са много сложни, a изражението на Фин e безценно - вижте повече в Ladyzone.bg.