Американка похарчи повече от половин милион долара за пластични операции, за да заприлича на телевизионната звезда и модел Ким Кардашиян, съобщава „Дейли Мейл”.

Дженифър Памплона е преминала през 20 процедури и пластични операции. Осем пъти е уголемявала задните си части и бедрата, махнала си е осем ребра, поставила си е импланти в гърдите и филъри в скулите си. Няколко пъти е извършила ринопластика и липосукция. Направила си е лифтинг на лицето и е поставила фасети върху зъбите си.

Снимка: Daily Mail

Последното посещение при лекаря обаче завършило неуспешно за 27-годишниата американка. Памплона решила да увеличи устните си, но след процедурата развила алергия. Устата й била много възпалена и кървяла.

"Виждайки крайния резултат, не можех да повярвам - външността ми беше напълно съсипана, направили ми бяха рибешки устни", разказва тя.

След няколко дни Дженифър отново се обърнала към специалисти - този път за премахване на филърите.

„Сега устните ми изглеждат като на старица - те бяха разпънати, а после спихнати, като надут балон“, оплаква се американката.

Снимка: Daily Mail

Според Памплона тя извлякла поука от тази история и вече няма да прибягва към помощта на пластичните хирурзи.

"Искам моята история да служи като пример за всяко момиче, което иска големи устни. Всичко беше като кошмар“, разказва момичето.