Александра и Даниел Петканови са сред най-известните инфлуенсъри в социалните мрежи. В "Преди обед" двамата споделиха какво е да имаш брак, в който няма тайни за цялата страна.

В края на миналата година двойката пусна едночасово видео в YouTube, озаглавено „КАРТИ ДОЛУ - РАЗДЕЛЯМЕ ЛИ СЕ?“, в което обсъждат връзката си, отправят взаимни обвинения и разкриват проблемите в брака си. Видеото е гледано повече от 800 000 пъти.

Един от големите проблеми, засегнати във видеото им, е, че Алекс иска да купи апартамент, който да е само на нейно име. На Даниел обаче му се струва, че по този начин тя сякаш се опитва да се отдели от семейството им.

Отношенията между двамата стават обект на публично внимание не за пръв път. Алекс Петканова споделя, че първата им раздяла, свързана с публичен скандал и отразена от всички медии, ѝ се е струвал като най-срамния момент в живота ѝ и е смятала, че това завинаги ще остане петно в кариерата ѝ.

С облекчение обаче е научила, че има истина израза „Всяко чудо за три дни“ и действително хората много бързо са си намерили нова тема за разговор.

Двамата са открили, че няма такова нещо като безпроблемна връзка, но също така са разбрали, че от тях зависи как ще се развият отношенията им.

Всичко, което им се е случило, само затвърждава любовта им един към друг и решението им да останат заедно – заради детето си, но и заради самите себе си.

Още любопитни подробности и какво друго казаха Александра и Даниел Петканови в изключително откровеното си интервю с Десислава Стоянова (и Александър Кадиев, който не издържа и се присъедини към интересния разговор) може да чуете във видеото на сайта LadyZone.bg: