В предаването "COOL..T" по bTV моделът и инфлуенсър Алекс Петканова говори за майчинството, най-трудните моменти около раждането на едногодишния Габриел и ежедневието на един лидер на мнение в социалните мрежи. Красавицата е новият V репортер в седмия сезон на шоуто "Гласът на България".

"Това е страхотна привилегия, че ме избраха и съм много благодарна. Човек, който изобщо не може да пее, да го сложат точно при най-талантливите хора на България... Ще взема да прихвана и аз нещо, стискам палци. Много е готино да си V репортер, в бекстейджа си, виждаш неща, които хората от телевизията не могат да видят. Изживявам заедно с тях етапите, през които минават.", разказа Алекс.

Тя сподели, че съпругът й, по-известен като Лудия репортер, не е искал да й даде професионален съвет. А самата Алекс силно е мечтала и искала да стигне до момента, в който да е водещ и репортер в телевизионно шоу. Алекс Петканова е един от най-известните модели инфлуенсъри в България. Тя има над 340 000 последователи в социалната мрежа "Инстаграм".

Когато се роди сина на Алекс и Дани - Габриел, двамата моментално му направиха профил, с което събудиха негативни коментари: "Това си е професия. Ние се издържаме от това. Малкия не изкарва пари от неговия профил. В чужбина това е много разпространено, известни семейства си правят на техните деца профили. Няма нищо нередно и смущаващо. Това е все едно да си има негово си албумче, което след време като порасне да си го разглежда."

Алекс Петканова сподели, че с Дани искат второ дете, но изчакват Габриел да тръгне на детска градина. Красавицата коментира и жертвите, на които е способна една жена, за да се хареса на един мъж по повод излязлото видео на актрисата Синтия Никсън. Клипът "Бъди дама" се превърна в тотален хит последните дни и обиколи социалните мрежи.

"Страшно е, когато човек го прави, за да се хареса на някой друг. Аз лично го правя, за да се харесам на себе си, да се чувствам комфортно и да имам самочувствие, когато се появявам на обществени места, когато говоря с хората. Ти трябва да бъдеш уверен в своите качества, да се приемеш такъв, какъвто си и ако нещо те дразни да положиш усилия, така че да станеш човека, който харесваш в огледалото.", коментира Алекс.