Алекс и Даниел Петканови обявиха официално, че се развеждат. Връзката на двамата инфлуенсъри мина през много спадове и върхове. В социалните мрежи двамата написаха:

"Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени. В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг...." 

В края на януари синът на Алекс и Дани - Габриел, навърши 3 години.

Три дни преди това Алекс Петканова отпразнува 28-ия си рожден ден.

През декември 2020 г. Алекс разказа подробно за корекциите по тялото си:

"В нашата спалня вече спи само един, защото другият е при детето. Е, ще мине и това... Караме се, но детето е най-силната причина, за да се съберем отново и да си простим по-бързо. Преди е имало по три дни сръдни. Сега всичко минава бързо", сподели двойката при друго свое гостуване в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през февруари 2020 г.

А какви още причини изтъкват Алекс и Даниел Петканови за раздялата си - четете на ladyzone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!