Райън Рейнолдс обяви, че възнамерява да си вземe почивка от актьорството. И това не е слух от близък източник до кинозвездата – новината беше съобщена направо от самия актьор, пише Yahoo News.

Този уикенд Райън сподели в Инстаграм профила си съобщение към кадри от снимачната площадка на предстоящия му филм Spirited.

"Не съм сигурен, че дори преди три години бях готов да кажа "да" на този предизвикателен филм. Пеенето, танците и играта с Уил Ферел сбъднаха много мои мечти. А това е и вторият ми филм с великата Октавия Спенсър", пише Рейнолдс в социалната мрежа.

"Перфектното време за малко почивка от създаването на филми. Ще ми липсва всяка секунда работа с този невероятно талантлив екип от творци и артисти", допълва той.

"В наши дни добротата е толкова важна, колкото и таланта. Имах късмет да работя с хора, при които и двете са на високо ниво", казва още той.

"Ти си невероятен актьор, певец и продуцент. Имах удоволствието да работя с теб, Уил, и този изключителен актьорски състав и екипа на филма! Наслади се на почивката си", коментира Октавия Спенсър оттеглянето на Рейнолдс.

Вижте повече за Райън Рейнолдс в Ladyzone.bg.