Ясен е победителят в играта за билети и среща с Gravity Co. В продължение на 5 дни на btvnews.bg публикувахме въпроси, свързани с историята на бандата. От вас се очакваше да съберете отговорите на всички четири въпроса, които ви зададохме, и да ни ги изпратите възможно най-бързо на [email protected]. Много участваха, но само един бе първи и това е...

Ивелина Юриева Георгиева!

Тя си спечели 2 билета за концерта на Gravity Co. на 8 март в Sofia Live Club, както и възможността да се срещне с момчетата от бандата и да им вземе интервю. Ще се свържем с Ивелина, за да уточним кога и как ще се случи всичко това!

Ето и верните отговори, които търсехме през последните 5 дни:

ВЪПРОС 1: Как е името на първия сингъл на групата, който излиза през 2002-а?
Верен отговор: Away

ВЪПРОС 2: С коя песен и видео Gravity Co. влизат в ефира на MTV, превръщайки се в първата българска група, въртяна по музикалната телевизия?
Верен отговор: Wings

ВЪПРОС 3: "And I am pretty sure as I look at you, you don’t feel it like me everyday” е цитат от кое култово парче на групата?
Верен отговор: Empty World

ВЪПРОС 4: Снимките на последното видео на групата – към парчето "Jack In The Box", са белязани от лек „инцидент”. Какво се случва на снимачната площадка? Жокер: Отговорът се крие в гостуване в репортаж на сайта btv.bg.
Верен отговор: Има изтичане на газ в помещението. Стилистката на бандата дори припада, на всички им става лошо. Отговорът се криеше в ТОВА видео.

Благодарим на всички, които се включиха в играта!