Фен си на Gravity Co.? А готов ли си да го докажеш?

btvnews.bg и Sofia Live Club дават уникалната възможност да един голям фен на Gravity Co. да си спечели билети за концерта на бандата през март и да се срещне на живо с музикантите!

Как този "един голям фен" да бъдеш ти?

В рамките на 5 дни – от 21 февруари до 25 февруари, на сайта btvnews.bg ще публикуваме 4 въпросa, свързани с историята на Gravity Co. На 25 февруари, след публикуването на последния въпрос, ще очакваме да ни изпратиш четири верни отговора на [email protected].

Първият, който ни изпрати всички верни отговори, ще получи два билета за предстоящия концерт на Gravity Co. на 8 март в Sofia Live Club. Освен това, най-бързият фен ще получи възможността да се срещне с момчетата от бандата и да им зададе всичките си въпроси в интервю, което по-късно ще излезе, заедно със снимки, на btvnews.bg!

Чети сайта ни и следи каналите ни във Facebook (bTVNews.bg, bTV и bEST), за да не изпуснеш някой от въпросите.

Победителят ще бъде обявен на 26 февруари.

ВАЖНО!!!: Освен верните ти отговори, очакваме да ни изпратиш и трите си имена и телефон, на който можем да се свържем с теб, за да ти честитим =)

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако не си от София, трябва да имаш възможност да се придвижиш до столицата за интервюто и по-късно за концерта. Разходите не се поемат от организаторите на играта.

Да започваме с ВЪПРОС 1:

Как е името на първия сингъл на групата, който излиза през 2002-а?

Ще очакваме отговорите ти на всички 4 въпроса на 25 февруари на [email protected]. НЕ ни изпращай отговорите на всеки въпрос поотделно!