Ето, че дойде моментът да докажеш, че си най-големият и най-бърз фен на Gravity Co.

В рамките на 5 дни – от 21 февруари до 25 февруари, на сайта btvnews.bg публикувахме въпроси, свързани с историята на Gravity Co. Днес - на 25 февруари, след публикуването на последния (четвърти) въпрос, ще очакваме да ни изпратиш четири верни отговора на [email protected].

Ако вече знаеш отговора на ВЪПРОС 1, ВЪПРОС 2 и ВЪПРОС 3, остава само да си намериш отговора на ВЪПРОС 4:

Снимките на последното видео на групата – към парчето "Jack In The Box", са белязани от лек "инцидент". Какво се случва на снимачната площадка? Жокер: Отговорът се крие в гостуване в репортаж на сайта btv.bg.

Побързай и ни изпрати верните отговори на четирите въпроса на на [email protected].

Първият, който ни изпрати всички верни отговори, ще получи два билета за предстоящия концерт на Gravity Co. на 8 март в Sofia Live Club. Освен това, най-бързият фен ще получи възможността да се срещне с момчетата от бандата и да им зададе всичките си въпроси в интервю, което по-късно ще излезе, заедно със снимки, на btvnews.bg!

Победителят ще бъде обявен на 26 февруари.

ВАЖНО!!!: Освен верните ти отговори, очакваме да ни изпратиш и трите си имена и телефон, на който можем да се свържем с теб, за да ти честитим =)

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако не си от София, трябва да имаш възможност да се придвижиш до столицата за интервюто и по-късно за концерта. Разходите не се поемат от организаторите на играта.