Виртуалното "бифор"-парти (обратното на афтър-) на UP-RISING продължава! Вече подгряхме концерта на 25 февруари с едно от последните парчета на Deeder Zaman. Е, ред е и на неговия учител – Dr Das, да се включи в подгряването.

Както знаете, Deeder Zaman и Dr Das – двама от основателите на култовите Asian Dub Foundation, идват за концерт в София на 25 февруари. Днес двамката са част от проекта UP-RISING, заедно с DJ Soundar, който също ще гостува на столицата ни в събота.

Някои от вас може би са пропуснали новината, че Dr Das ще води 2-часов уъркшоп преди партито в Mixtape 5. Срокът, в който можехте да заявите участие в открития урок по бас, вече изтече и привилегированите вече са ясни. Имайки предвид докъде е стигнал един от учениците на Dr Das – Deeder Zaman, може би такъв урок от "мастъра" би бил полезен за всеки, който иска да се реализира музикално. Но, нищо. Следващият път...

Дотогава, все пак можем да се гмурнем в таланта на музиканта чрез творчеството му. Каним ви в "червения коридор" на Dr Das. Музикантът е разпънал този "коридор" в SoundCloud, където още 8 парчета съществуват под общото заглавие "Experimental Dub Selection". Селекцията е идеална за "вторник ранен следобед", затова слушайте и раздвижвайте глезените за партито на 25 февруари в Mixtape 5.

Билетите за UP-RISING са на цена 20 лева и можете да си ги закупите от мрежата на Ticketstream.