Феновете на Asian Dub Foundation вече със сигурност са научили голямата новина – двама от основателите на култовата формация - Dr Das и Deeder Zaman, идват у нас със съвместния си проект UP-RISING, в който влиза и DJ Soundar! Събитието, организирано от Teren Music, е на 25 февруари в столичния клуб Mixtape 5..

Броени дни преди партито (точно 5 дни, ако трябва да сме точни), ще подгреем предстоящата експлозивна среща с тримата артисти с едно лежерно парче от последния албум на Deeder Zaman (aka Rebel Uprising), озаглавен “Pride Of The Underdog”.

Песента се казва "Brothers and Sisters" и е едно от 10-те парчета от албума, който включва още 2 допълнителни версии на "Baby I Love You So” и една на "Us&Us". Албумът е миксиран от Ейдриан Шерууд (Adrian Sherwood), който е ремиксирал парчета на Depeche Mode, Шинейд О’Конър, Primal Scream и др.

Поздравяваме всички, които вече нямат търпение за съботната вечер и по-специално осемте дами, които участваха в нашата игра и си спечелиха безплатен пропуск за концерта (проверете си имейлите, момичета!).

За онези, които не спечелиха в нашата игра, билетите са на цена 20 лева и можете да си ги закупите от мрежата на Ticketstream.

Повече за Deeder можете да прочетете на официалния сайт на артиста: www.deederzaman.com. А още парчета от "Pride Of The Underdog" можете да чуете във Facebook профила на Deeder Zaman>>