Гответе се за съседска инвазия! Две от най-актуалните банди от Сърбия и Македония превземат центъра на София в края на август. Столичният клуб "Маймунарника" (Борисовата градина) посреща македонците Superhiks на 22 август и колегите им сърби от S.A.R.S. на 28 август. И двете събития се организират от "Строежа".

И двете банди вече се радват на сериозна фенска маса у нас, като Superhiks вече са свирили 3 пъти пред българска публика, а S.A.R.S. дебютираха с луд купон в "Строежа" в рамките на първия Sunday Art Report през февруари тази година. Оттогава обаче бандата пусна нов албум - "Kuća časti" (март 2013), което означава, че има какво ново да очакваме. А и да нямаше, бихте ли пропуснали възможността да чуете още веднъж на живо "Budim se", например? На живо си е друго... 

Билети за двата концерта вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, като първите 200 билета за всяко събитие са на цени от 6 лева за Superhiks и 8 лева за S.A.R.S. След изчерпването на бройката, билетите и за двата концерта ще са по 12 лева, а на самата дата и място – 15 лева.